Pistaciakage med  citrussalat

Billede10.jpg-for-web-small

 

2 poser Odense dessertmasse med pistaciesmag 300 g Odense bagemarcipan
6 æg 2 tsk vanillesukker
4 spsk sukker 1½ dl hvedemel
2 tsk bagepulver Revet skal af 2 øko citroner
4 appelsiner 1 pomelo
4 blodgrape 4 lime
4 dl græsk youghurt 1 dl ahornsirup
Frisk figen til pynt

Pistaciebund:

Pisk dessertmassen, revet bagemarcipan, æg , vanillesukke, sukker og den revne citronskal sammen til en luftig masse. Melet og bagepulveret vendes i, og pistaciekagen bages ved 190 grader i ca. 20 minutter i en tærteform.

Citrussalat:

Youghurt røres sammen med ahornsirup. Skrællen skæres af citrusfrugterne, kødet skæres i fileter og vendes i den rørte youghurt. Pistaciebunden udskæres i portionsstykker og anrettes med citronsalat.

Tips:

Alle slags citrusfrugter kan anvendes i citrussalaten.

image_pdfimage_print