Båndpasta med græskar, chorizio og parmasan

 

Baandpasta med graeskar, chorizio og parmasan.jpg-for-web-normal

1500 g frisk båndpasta 3 stk hokkaido 400 g schoricio
olivenolie frisk timian frisk rosmarin
2 økologiske citroner chili hvidløg
4  stk fintskåret skalotteløg hvidvin parmasan
græskarkerner

Flæk et græskar og fjern “indmad” og kerner.

Skær græskar i både og læg dem på bagepapir på en bageplade. Dryp med olivenolie. Drys med finthakkede krydderurter, chili, salt og peber og skallen af citronerne. Bag græskarbådene i ovnen i 10 – 15 minutter ved 180 grader. Prik i dem undervejs; de skal være faste, men møre. Imens hakker du skalotteløg, skærer pølserne i tern og piller hvidløgene. Steg det hele på panden ved jævn varme. Smag på hvidvinen! Hvis den er god, tilsætter du et stort glas af den til panden, og lader det koge væk. Skæt græskar i store tern, og vend det med kødet på panden. Smag til. Kog pastaen efter anvisningen og vend den sammen med græskar og pølsekød. Drys med ristede græskarkerner og revet parmasan.

image_pdfimage_print