Kuvertbrød med parmesan og rosmarin

150 g smør 2 dl mælk
50 g gær 2 tsk salt
150 g skyr 300 g mel
ca. 50 g parmesan 4 stilke rosmarin
Lidt olivenolie  

 

Smelt smørret og tilsæt mælken. Rør gæren i, og tilsæt resten af ingredienserne – undtagen parmesan og rosmarin. Ælt dejen godt igennem, og lad den hæve i 30 minutter et lunt sted. Tænd ovnen på 210 grader. Rul lange stænger af dejen, og skær dem i små stykker. Riv parmesanen fint. Pluk rosmarinen og hak den. Drys begge dele over dejstykkerne, og drys med olivenolie. Læg 4 – 5 små dejstykker i 1 muffinform, og fortsæt til der ikke er mere dej. Bag kuvertbrødene i ovnen i ca. 20 minutter.

 

 

image_pdfimage_print