Ananas (M)
Ananas:
Skræl ananasen og skær det tyndt ud og hæld varm lage over uden at sigte. Køl af.
Lage:
2 l vand(kogt med skræl 5 min.) | 400 g sukker |
15 stk anis | 3 stk kanelstang |
5 stk laurbær |
Kog lagen op.
Kanelcreme:
600 g hvid chokolade | 4 ½ dl fløde |
1 spsk kanel | 9 spsk creme fraice 38% |
3 spsk sukker | 5 bl gelatine |
Smelt chokolade, fløde, kanel og sukker i vandbad, pisk i creme fraice og køl
Marenge:
10 stk æggehvider | 320 g sukker |
210 g flormelis | 2 spsk lakridspulver |
Pisk hviderne stive, tilsæt sukker og pisk til det er opløst, tilsæt melis og pisk til det er opløst, tilsæt lakrids og pisk i 2 min. Sprøjt ud og tør i ovn ved ca. 80 grader
Pistacienødder:
Hak dem groft