Ananas (M)

Ananas:
Skræl ananasen og skær det tyndt ud og hæld varm lage over uden at sigte. Køl af.

Lage:

2 l vand(kogt med skræl 5 min.) 400 g sukker
15 stk anis 3 stk kanelstang
5 stk laurbær

Kog lagen op.

Kanelcreme:

600 g hvid chokolade 4 ½ dl fløde
1 spsk kanel 9 spsk creme fraice 38%
3 spsk sukker 5 bl gelatine

Smelt chokolade, fløde, kanel og sukker i vandbad, pisk i creme fraice og køl

Marenge:

10 stk æggehvider 320 g sukker
210 g flormelis 2 spsk lakridspulver

Pisk hviderne stive, tilsæt sukker og pisk til det er opløst, tilsæt melis og pisk til det er opløst, tilsæt lakrids og pisk i 2 min. Sprøjt ud og tør i ovn ved ca. 80 grader

Pistacienødder:
Hak dem groft

image_pdfimage_print