Blød kokos-marengsroulade

Marengs:

18 æggehvider (6 dl) 750 g sukker
9 dl kokosmel (ca. 300 g) 3 lime

Fyld:

7,5 dl piskefløde 6 spsk flormelis
2 stænger vanilje (eller 3 tsk vaniljesukker) 1 kg friske bær (én eller flere slags)

Pynt:

3 dl kokosmel og citronmelisse

Tænd ovnen på 150 grader. Pisk æggehviderne stive med en håndmikser. Tilsæt sukkeret og pisk til det er tykt og glat. Vend kokosmel og fintrevet limeskal i massen, og bred den ud på en bageplade med bagepapir. Bag kagen i ca. 40 minutter, (den skal stadig være lidt blød indeni). Vend kagen ud på et stykke bagepapir drysset med kokosmel. Træk bagepapiret af kagen, og lad den køle af. Pisk fløden sammen med flormelis og vaniljekorn (eller vaniljesukker) til skum. Rens bærrene. Fordel flødeskummet på kagen og drys bærrene over. Rul kagen sammen til en roulade og stil den koldt. Pynt med grønne blade og evt. lidt friske bær.

 

 

image_pdfimage_print