Chokoladekage med hindbærflødeskum

Chokoladekage med fl+©deskum.jpg-for-web-normal

300 g smør 300 g mørk chokolade
340 g sukker 6 æg
180 g hvedemel 5 tsk vaniljesukker
et nip salt

Hindbærfløde:

3 dl piskefløde 3 spsk sukker
300 g frosne hindbær

Pisk fløden med sukker. Ved de let optøede hindbær i flødeskummet. Kom cremen på kagen lige inden serveringen.

Pynt:

Friske hindbær og evt. et par mynteblade

Fremgangsmåde:

Smelt smørret, hak chokoladen og lad den smelte i det varme smør under omrøring. Lad det køle af. Rør resten af ingredienserne i. Kom dejen i en smurt springform på ca 24 cm. Bag tærten ved 170 grader nederst i ovnen i ca 15 – 20 minutter, og lad den køle af.

image_pdfimage_print