Mudcake med hindbærflødeskum

Mudcake:

150 g smør 3 æg
3 dl brun farin 3½ dl hvedemel
1 dl kakao 1 knsp salt

Tænd ovnen på 200 grader.

Kagen bages i en springform på ca. 22 cm i diameter. Formen smøres eller beklædes med bagepapir.

Smelt smørret. Pisk æg og sukker til det bliver luftigt. Rør det smeltede smør forsigtigt i massen.

Bland hvedemel og kakao og hæld det i skålen. Tilsæt salt og rør til en dej. Hæld dejen i formen. Formen bages i den nederste del af ovnen i ca. 12 minutter. Check med en bagepind om kagen har bagt nok. Tag kagen ud af formen, og lad den køle af.

Hindbærflødeskum:

3 dl fløde 1 dl hindbær (frosne, der har fået et opkog)
1 spsk sukker  

Giv dine hindbær et opkog i ca. 1 minut og lad dem køle af. Pisk fløde, sukker og hindbær sammen.

Pynt:

100 g hindbær 1 spsk flormelis
Citronmelisse  

Drys kagen med flormelis og pynt med citronmelisse og hindbær.

 

09012024

 

image_pdfimage_print