Mudcake med hindbærflødeskum
Mudcake:
150 g smør | 3 æg |
3 dl brun farin | 3½ dl hvedemel |
1 dl kakao | 1 knsp salt |
Tænd ovnen på 200 grader.
Kagen bages i en springform på ca. 22 cm i diameter. Formen smøres eller beklædes med bagepapir.
Smelt smørret. Pisk æg og sukker til det bliver luftigt. Rør det smeltede smør forsigtigt i massen.
Bland hvedemel og kakao og hæld det i skålen. Tilsæt salt og rør til en dej. Hæld dejen i formen. Formen bages i den nederste del af ovnen i ca. 12 minutter. Check med en bagepind om kagen har bagt nok. Tag kagen ud af formen, og lad den køle af.
Hindbærflødeskum:
3 dl fløde | 1 dl hindbær (frosne, der har fået et opkog) |
1 spsk sukker |
Giv dine hindbær et opkog i ca. 1 minut og lad dem køle af. Pisk fløde, sukker og hindbær sammen.
Pynt:
100 g hindbær | 1 spsk flormelis |
Citronmelisse |
Drys kagen med flormelis og pynt med citronmelisse og hindbær.