Puttemad.dk

Puttemad.dk
  • Mad for mænd
  • De finere mænd
  • Brød
  • Supper
  • Forretter
  • Mellemretter
  • Hovedretter
  • Desserter
  • Salater
  • Etc.

Dijonmayo (M)

3 æggeblommer ½  l olie
2 spsk dijon Eddike, salt

Rør olie ned i de andre ingredienser og smag godt til. Tilsæt evt. mere dijon og/eller lidt vand til konsistensen er glat og cremet.

Løgringe:

Skær løg i skiver og paner dem i mel, æg og rasp. Fritèr dem ved ca. 130 grader til de er gyldne og sprøde.

13112018

image_pdfimage_print
Søg i alle opskrifter
Alle opskrifter er til 16 personer - med mindre andet er angivet.
    Mere i denne kategori
  • Blinis med rødløg og laks ca. 8 stk
  • Borsjt (Eigil) 4 personer
  • Bruchetta (M)
  • Dijonmayo (M)
  • Dressing til 1½ kg kartofler
  • Fiskefilet med remoulade
  • Franske sennepssild
  • Grethes ret 4 – 6 personer
  • Guacamole med sprøde sesamchips
  • Gulerødder i appelsinsky
  • Hollandaisesauce
  • Inger-Maries saltimbocca med kylling
  • Johns Leverpostej 
  • Johns rugbrød
  • Julebryg – sild
  • Julemad
  • Julesild
  • Kaffe med varme krydderier
  • Karrysalat
  • Karrysalat (M)
  • Karrysild
  • Kartoffelpuder
  • Koral tuille
  • Krydret blommekompot
  • Kyllingesuppe à la Dorthe 4 pers.
  • Marinerede sild i cremet dressing
  • Ørred-rillette
  • Puttes leverpostej
  • Quesadilla og pico de gallo
  • Rikkes opskrift på æbleskiver
  • Rosmarin – og hvidløgskylling med hvidvin
  • Russian Roast (Eigil)
  • Sennepssild
  • Spegeskinke med rygeost og ristet rugbrød
  • Sukkerbrunede kartofler

Copyright © 2023 · All Rights Reserved · Puttemad.dk

Swell Lite from Organic Themes · RSS Feed