Grethes ret 4 – 6 personer

1 svinemørbrad 1 løg
Dijon sennep Et lille bundt persille
1/2 bakke bacon 150 g gorgonzolaost
1/2 l fløde Evt. lidt mælk

Smelt smør i en gryde og blødgør et fintsnittet løg. Løggene lægges i bunden af et ildfast fad sammen med hakket persille.

Smelt 150 g gorgonzolaost i en gryde sammen med 5 – 6 dl fløde.

Skær bøfferne ud og tryk dem let flade med håndfladen.

Brun svinemørbraderne let på panden med salt og peber.

Smør dijonsennep på hver side af bøfferne, og læg bøfferne i det ildfaste fad oven på løg og persille. Hæld saucen i det ildfaste fad. Oversiden af bøfferne må ikke dækkes.

Kom 1/2 stykke rå bacon på hver bøf. Bages i en 180 grader varm ovn i ca. 20 – 25 minutter til baconen er stegt.

Anrettes på tallerken med frisk pasta og kogte grøntsager. Grøntsagerne kan være gulerødder, bønner og slikærter.

Husk rødvinen.

image_pdfimage_print