Grethes ret 4 – 6 personer
1 svinemørbrad | 1 løg |
Dijon sennep | Et lille bundt persille |
1/2 bakke bacon | 150 g gorgonzolaost |
1/2 l fløde | Evt. lidt mælk |
Smelt smør i en gryde og blødgør et fintsnittet løg. Løggene lægges i bunden af et ildfast fad sammen med hakket persille.
Smelt 150 g gorgonzolaost i en gryde sammen med 5 – 6 dl fløde.
Skær bøfferne ud og tryk dem let flade med håndfladen.
Brun svinemørbraderne let på panden med salt og peber.
Smør dijonsennep på hver side af bøfferne, og læg bøfferne i det ildfaste fad oven på løg og persille. Hæld saucen i det ildfaste fad. Oversiden af bøfferne må ikke dækkes.
Kom 1/2 stykke rå bacon på hver bøf. Bages i en 180 grader varm ovn i ca. 20 – 25 minutter til baconen er stegt.
Anrettes på tallerken med frisk pasta og kogte grøntsager. Grøntsagerne kan være gulerødder, bønner og slikærter.
Husk rødvinen.