Guacamole med sprøde sesamchips

Guacamole med sesamships

Guacamole:

2 avocado (ca. 175 g) 3 dl Karolines Køkken Cremefraiche 38 %
2 finthakkede tomater 2 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
2 spsk friskpresset limesaft 2 finthakkede rødløg (ca. 75 g)
2 fed knust hvidløg 4 spsk hakkede korianderblade
1 tsk groft salt friskkværnet peber

Sprøde sesamchips:

4 tortillas 1 spsk smeltet smør
2 spsk sesamfrø – evt. en blanding af sorte og hvide 2 æggeblommer

Pynt:

Friske korianderblade

Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab avocadokødet ud med en ske og kom det i  en skål. Mos kødet med en gaffel. Vend det sammen med de øvrige ingredienser – gem lidt tomat til pynt. Smag til. Klip tortillaerne i mindre trekanter. Læg dem på en plade med bagepapir. Bland æggeblommerne og det flydende fedtdtof i en lille skål og pensl trekanterne. Drys med sesamfrø. Bag sesamchipsene midt i ovnen til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af på en bagerist.

Pynt guacamolen med tomat og koriander.

Servèr den sammen med de sprøde sesamchips.

image_pdfimage_print