Røget fasanbryst med efterårssalat

 

4 stk røgede fasanbryster (skæres i tynde skiver) 2 Hokkaido græskar (ca. 2 kg)
50 g smør 2 spsk ahornsirup
2 tsk groft salt 4 store røde æbler (ca. 1000 g)
4 spsk friskpresset citronsaft 400 g grønkålsblade i tynde strimler
400 g skyllede brombær 100 g ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
200 g feta 100 g tørrede tranebær
   

Skyl og halver græskarrene. Fjern kernerne og skær græskarrene i mundrette stykker – lad skallen blive på.

Lad smørret blive gyldent på en sauterpande. Steg græskar stykkerne ved kraftig varme i ca. 8 minutter – til de er møre, vend af og til. Dryp med sirup og drys med salt. Fjern panden fra varmen. Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Vend dem sammen med citronsaft. Læg grønkål og græskar på tallerkener og fordel æbler, brombær, hasselnødder, salatost og tranebær herpå. Anret tynde skiver af fasanbryst oven på.

 

08112022

 

image_pdfimage_print