Spinatæggewrap med laks
Æggewraps:
24 æg | 300 g frisk spinat |
1 tsk salt | 1 tsk peber |
Olie til stegning |
Fyld:
12 spsk flødeost | 600 g røget laks |
6 avocado i skiver | Babyspinat |
Radiser i tynde skiver | Ristede græskarkerner |
Kom æg, spinat, salt og peber i en blender og kør til en samlet masse. Alternativt kan du finthakke spinaten og komme den i de sammenpiskede æg. opvarm en pande (helst slip-let) med en smule olie,
Kom æggemassen (ca. 1 dl) på panden ved medium varme. Når overfladen er fast efter 1 – 2 minutter, kan pandekagen vendes. Du kan evt. lægge en tallerken over panden, vende panden rundt, så pandekagen lande på tallerkenen, og så lade pandekagen glide tilbage på panden med den ikke-stegte side nedad.
Læg hver pandekage på en tallerken efterhånden som de bliver færdige.
Smør pandekagerne med flødeost og læg spinatblade, laks og avocado på. Fold pandekagen sammen som en wrap og skær i skiver. Pynt med radiser og græskarkerner.