Andebryst med figner i blomsterhonning

Figner(8 pers.)

2 Berberi andebryster à ca 200 g

8 friske modne figner

1 dl porter

2 hele stjerneanis

4 spsk Blomsterhonning

Rids ændernes skindside i små kvadrater og gnid dem med lidt salt. Steg brysterne på skindsiden på en pande ved jævn varme i ca. 5 – 7 minutter. Steg dem derefter 1 – 2 minutter på den anden side. Brysterne hviler så tildækket i ca. 10 minutter.

Figner i pande.jpg-for-web-smallTilbered fignerne imens:

Skær fignerne i kvarte. Kom balsamico, porter, honning og stjerneanis i en høj pande og nedkog det. Når det får sauce konsistens tilsættes fignerne og vendes forsigtigt heri. De skal blot være lune.

Servering:

Skær andebrysterne i skiver på skrå og server dem sammen med fignerne. Kan serveres evt. med pommes rösti.

image_pdfimage_print