Bagt laks med feta osv.

Bagt laks med feta, Bombay kartofler og hollandaise sauce:

2 sider laksefilet 2 potter purløg
2 potter kruspersille 500 g feta
5 spsk olivenolie 5 spsk citronsaft
salt og peber  

Tænd ovnen på 200 grader.

Læg laksefileterne i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Skyl purløg og persille, og hak begge dele. Mos feta, krydderurter, olie og citronsaft sammen i en skål med en gaffel, og krydr med salt og peber. Fordel fetablandingen oven på laksefiletterne, og steg dem i ovnen i 20 minutter. De er færdigstegte, når kødet deler sig i fine flager. 

Bombaykartofler:

3 pk små kartofler 2 tsk spidskommen
2 spsk sennepsfrø 1 tsk gurkemeje
2 tsk koriander 1 løg i små tern
1 tsk chiliflager 1 spsk revet Ingefær
4 fed hvidløg limesaft og limeskal af 2 limefrugter
olivenolie  

Kartoflerne koges møre i vand med lidt salt. Rist dem på en pande i olie med alle krydderierne.

Hollandaisesauce:

Se hollandaisesauce

 

 

 

 

 

 

image_pdfimage_print