Kalkun med whisky
Man køber en kalkun på 5 kg (til 6 personer) og en flaske whisky.
Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler. Kalkunen belægges med spækstrimler, den snøres, saltes og pebres og overhældes med lidt olivenolie.
Sæt ovnen på 200 grader. Skænk så 1 glas whisky og drik en skål på det kommende gode resultat.
Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind i ovnen.
Skænk 2 hurtige glas whisky og drik igen på det kommende gode resultat.
Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så kalkunen får et ordentlig pulver.
Skænk yderligere 3 glas whisky op og drik dem.
Efter en hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hålde øje med stajninngn.
Griw vissskyflaschken å ta en lill EN. Efter ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaangshomt hæn til åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn. PASCH PÅ at du hik brændr hånden på den schkide åvvvn. Å sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm-schyw sjisskky wusser, mænns piiihiiipfuglen schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka – åp i røwwwen mæ det!). Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut! Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør, schå kryv hæn til åvvvn å prøv å riwwwe kaahhhallkunnn UD! Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og prøvvv nåkkkkngang å få kræææet UD! Samml så den satansforbanddde piiihhhiipfuuul op fra gåååhååålllwwet og smid den påå et faahhad. PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål!
Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen (åååopppogssccchtå, dengikscchkuikkk, tihihihaihi……sschku åssspissslimajet).
Tag dig en lur.
Spis næste dag kalkunen kold med mayonaise og aspirin.