Kylling med abrikos og gule ris
2 tsk knust chili | 2 tsk kanel |
4 tsk knust kommen | 2 tsk kardemomme |
1 tsk stødt nellike | 2 kg kylling i tern |
200 g abrikoser i tern | 100 ml Touch of Taste grønsags fond |
10 dl vand | 1 dl olivenolie |
200 g løg i strimler | 3 tsk ingefær |
5 fed hvidløg | 400 g flåede tomater |
½ dl hvid balsamico | 50 g rørsukker |
1 kg bastami ris | 2 tsk gurkemeje |
Bland alle de tørre krydderier og bland dem sammen med kødet, og lad det trække en time. Kog abrikoser i tern i vand og Touch of Taste til de er bløde. Svits løggene i olien. Tilsæt kød, hvidløg og ingefær og steg det. Tilsæt tomat, eddike, sukker, abrikoser og kogelage. Kog ved svag varme til kødet er mørt. Risene koges efter anvisning på posen og tilsæt gurkemeje.