Kylling med abrikos og gule ris

Kylling med abrikos.jpg-for-web-normal

2 tsk knust chili 2 tsk kanel
4 tsk knust kommen 2 tsk kardemomme
1 tsk stødt nellike 2  kg kylling i tern
200 g abrikoser i tern 100 ml  Touch of Taste grønsags fond
10 dl vand 1 dl  olivenolie
200 g løg i strimler 3 tsk ingefær
5 fed hvidløg 400 g flåede tomater
½  dl hvid balsamico 50  g rørsukker
1 kg bastami ris 2  tsk  gurkemeje


Bland alle de tørre krydderier og bland dem sammen med kødet, og lad det trække en time. Kog abrikoser i tern i vand og Touch of Taste til de er bløde. Svits løggene i olien. Tilsæt kød, hvidløg og ingefær og steg det. Tilsæt tomat, eddike, sukker, abrikoser og kogelage. Kog ved svag varme til kødet er mørt. Risene koges efter anvisning på posen og tilsæt gurkemeje.

image_pdfimage_print