Marineret svinekam med flødesauce og   myntekartofler

Marineret svinekam.jpg-for-web-normalMarinade:

1 flaske rødvin

10 laurbærblade

2 tsk knust peber

frisk timian

En svinekam uden svær lægges i marinade i 1 – 2 døgn. Brun svinekammen i en stegegryde og hæld marinaden ved og brasser i ca. 45 minutter.

Sauce:

Stegesky fra svinekammen 7½ dl fløde
salt og peber evt. kulør
50 g smør 2 spsk mel


Myntekartofler:
Smelt smørret og rør melet ud heri. Si fonden over og monter med fløde. Kog saucen godt igennem og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt kulør.

1½ kg små kogte kartofler 60 g smør
2 pt hakket mynte 4 fed hvidløg

Sauter kartoflerne i smørret og tilsæt mynte og hakket hvidløg.

image_pdfimage_print