Rosastegt ungkvægsculotte
2 stk culotter
salt og peber
Kødet pudses af for sener og brunes af på en varm pande. Læg kødet i en bradepande og krydder med salt og peber. Steges ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Honningkartofler:
12 store kartofler | olie |
3 spsk honning | eddike |
1½ dl vand og salt og peber) | 3 spsk sesam |
Kartoflerne skrælles og skæres i tern. De steges rå i olie, til de er gyldne. Honningen kommes på og eddiken dryppes over. Drys til sidst med salt og sesam.
Rødbedesalat med skinke og feta:
1600 g rødbeder | 400 g spegeskinke |
2 bk rucola | 300 g feta |
100 g valnødder | 6 spsk balsamico |
6 spsk olivenolie |
Kog rødbederne møre i vand. Flå dem og skær dem i både. Skær skinken i små tern og dem på en pande. Anret salat, rødbeder og skinke på et fad og drys feta og nødder over. Rør en dressing af balsamico, olie, salt og peber, og hæld den over salaten.