Stegt fasanbryst på jordskokkepuré med varm   salat af nødder og druer, serveres med   balsamico-glase og petit kartofler

Stegt fasanbryst p+Ñ jordskokker18 fasanbryster

salt og peber

smør

Fasanbrysterne steges i smør ca. 3 – 5 minutter på hver side.

Krydder med salt og peber.

Jordskokpurè:

1200 g jordskokker 1½ liter hønsefond
3 fed hvidløg salt og hvid peber
ca. 2 dl fløde


Salat af nødder og druer:
Skræl jordskokkerne og del dem i grove stykker. Kog dem møre i fond med hvidløg. Hæld fonden fra og blend skokkerne med fløde og smag til med salt og peber. Den må ikke blive for tynd, så juster med fløden.

200 g blandede nødder 600 g druer
3 spsk honning 1½ dl sherry
salt og peber


Glace:
Rist nødderne en smule på en tør pande. Kom sherry og honning på, og lad det smelte. Tilsæt druerne og smag til med salt og peber.

3 dl balsamico 3 spsk honning

Kom honning og balsamico i en gryde og kog det ind til en blød sirup.

1½ kg petit kartofler koges, pilles og svinges i smør og persille.

image_pdfimage_print