Bagt hellefisk med fennikelsalat

 1½ kg hellefiskB1-1328471060

40 g knust fennikel

4 spsk rørsukker

2 tsk salt

Toppen af 4 stk fennikel

1 dl snaps

Hellefisken skæres i portionsstykker. Fennikel, rørsukker, salt og hakkede toppe af fennikel blandes sammen og drysses over fisken. Snapsen hældes ved, og fisken får lov at trække. Bages ved ca. 180 grader i 10 minutter.

Saft af 4 stk citroner 4 spsk honning
1 dl olivenolie 4 stk fennikel
1 pt frisk estragon 100 g ristede græskarkerner
1 pt bredbladet persille

Rør citronsaft, honning og olivenolie sammen. Skær fennikel i tynde skiver. Vend det i dressingen med hakket estragon og persilleblade. Salaten anrettes på tallerken med varm hellefisk og drysses med græskarkerner.

image_pdfimage_print