Farseret perlehøne med druesauce og nødder
4 perlehønebryster | 400 g kyllingefars |
1 lille løg | 2 fed hvidløg i små tern |
250 g svampe/champignon | 50 g soltørrede tomater i tern |
2 dl hakket persille | 25 g smør |
Salt | Peber |
Rens svampene/champignonerne og skær dem i små stykker. Varm en pande og læg svampene på. Rist dem ved høj varme og rør mindst muligt. Tilsæt smør, når de er ristede. Tilsæt soltørrede tomater, hvidløg, persille, salt og peber. Lad det køle af og rør det med farsen.
Druesauce:
2 dl hvidvin | 5 dl piskefløde |
5 dl bouillon | 600 g grønne druer |
50 g hasselnødder | 2 spsk timianblade |
Brun perlehønsene på begge sider i smør på en pande. Krydr med salt og peber. Tilsæt hvidvin og kog vinen næsten væk. Tilsæt fløde og suppe, og lad perlehønsene simre i 20 minutter.
Halvèr druerne, vend dem i saucen, og lad dem simre med i 4 minutter.
Smag saucen til med salt og peber.