Indbagte grøntsager med karsecreme 

Indbagte groentsager.jpg-for-web-normal

3 ruller butterdej 18 kogte kartofler
12 forårsløg 300 g grønne bønner
300 g små tomater Olie til formene
6 æg 18 spsk creme fraiche

Karsecreme:

300 g rygeost  3 spsk mayonnaise
3 bakker karse Salt og peber

Kog kartoflerne og pil dem og skær dem o mindre stykker. Rengør forårsløgene og skær dem i mindre stykker. Skyl tomaterne og halvèr dem. Rul butterdejen let ud og del den i 6 stykker pr. rulle. Smør muffin-forme med olie og pres butterdejen i, så dejen hænger ud over kanterne. Dejen skal nemlig samles over fyldet. Fordel grøntsagerne i butterdejen. Pisk æg og creme fraiche sammen og krydr med rigeligt salt og peber. Hæld æggeblandingen over grøntsagerne, og fold butterdejen ind over. Klip evt. overskydende butterdej af. Bag dem i ca. 25 minutter ved 200 grader. Rør rygeost og mayonnaise sammen. Klip karsen i, og smag til med salt og peber.

Servèr de lune, indbagte grøntsager med karsecremen ved siden af.

image_pdfimage_print