Karrybagte tigerrejer med tangliatelle og basilikumskum        

a3.jpg-for-web-small60 tigerrejer

2 spsk karry

2 dl olie

Olie og karry røres sammen og trækker. Tigerrejerne lægges på bagepapir og pensles med karryolien. Bages i ovnen ved 200 grader i 4 minutter.

1200 g tangliatelle koges mør i kogende saltet vand.

Basilikum – skum:

3 skalotteløg 6 fed hvidløg 6 dl hvidvin
600 g smør 2 dl fløde 2 pt basilikum

Løg og hvidløg hakkes og sauteres let i en gryde. Tilsæt vinen og kog ind til det halve. Kom fløden på og kog godt igennem. Monter med smør og blend saucen sammen med basilikum. Smag til med salt og peber.

Husk: Efter at smørret er tilsat må saucen ikke koge.

Garniture:

Concasse af 6 tomater 

2 bk hakkede purløg

Concasse er det franske udtryk for frugt eller grøntsager i meget små tern, oftest tomater, men det kan også være en blanding af flere grøntsager eller frugter.

image_pdfimage_print