Mini indbagt kylling

Det er kort sagt kylling blendet med krydderurter, soltørrede tomater og andre gode sager bagt ind i butterdej.

indbagt blendet kylling

600 g kyllingebryst 2 fed hvidløg
100 g bacon 1 dl soltørrede tomater
En håndfuld frisk basilikum 2 æggeblommer
500 g butterdej 50 g sesamfrø

Put kylling og hvidløg i en blender og blend til en ensartet masse. Tilsæt bacon i tern/mindre stykker, afdryppet soltørret tomat og basilikum og blend kortvarigt. Krydr godt med salt og peber. Fordel kyllingen langs midten af hvert stykke butterdej. Fold butterdejen om kyllingen, så der bliver 2 lange ruller. Skær i 3 cm tykke skiver, fordel på en bageplade med bagepapir. Pensl med æg og drys med sesam. Bag 20 minutter ved 200 grader til rullerne er gyldne. Servèr som en snack eller en tapasret.

image_pdfimage_print