Pandekager med krebsehaler
Dej:
4 æg | 4 dl kærnemælk | 200 g italiensk durummel |
200 g hvedemel | 2 tsk salt | smør og olie til bagning |
Fyld:
600 g krebsehaler | 8 æbler | 2 chili |
Dressing:
8 spsk olie | 8 spsk cironsaft | 8 spsk hakket dild |
salt og peber | 300 g feta |
Pisk æg og kærnemælk sammen. Bland mel og salt i en skål og hæld kærnemælken i under omrøring. Lad dejen hvile i en halv times tid. Steg små pandekager i en blanding af smør og olie. Tø krebsehalerne op og dup dem tørre. Halvèr æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i små terninger. Hak chilien. Rør olie, citronsaft og dild sammen og smag til med salt og peber. Smuldr fetaen og vend krebsehaler, feta, æbler og chili i dressingen. Servèr krebsehalesalaten på pandekagerne og pynt med en kvist dild.