Pandekager med krebsehaler

 

pandekager med krepsehaler.jpg-for-web-normal

Dej:

4 æg 4 dl kærnemælk 200 g italiensk durummel
200 g hvedemel 2 tsk salt smør og olie til bagning

Fyld:

600 g krebsehaler 8 æbler 2 chili

Dressing:

8 spsk olie 8 spsk cironsaft 8 spsk hakket dild
salt og peber 300 g feta

Pisk æg og kærnemælk sammen. Bland mel og salt i en skål og hæld kærnemælken i under omrøring. Lad dejen hvile i en halv times tid. Steg små pandekager i en blanding af smør og olie. Tø krebsehalerne op og dup dem tørre. Halvèr æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i små terninger. Hak chilien. Rør olie, citronsaft og dild sammen og smag til med salt og peber. Smuldr fetaen og vend krebsehaler, feta, æbler og chili i dressingen. Servèr krebsehalesalaten på pandekagerne og pynt med en kvist dild.

image_pdfimage_print