Røget hellefisk med æbler, æg, nødder og grøn creme
6 æbler skåret i tern | saften fra 1 citron | 200 g hasselnødder, ristede, groft hakkede |
9 æg, kogt smilende (9 minutter) | 2 bk rucola | 18 skiver røget hellefisk |
Grøn creme:
9 dl græsk youghurt | 3 bt basilikum, finthakket | 3 fed presset hvidløg |
Saften fra 3 citroner | 3 spsk Dijonsennep | 6 spsk olivenolie |
3 tsk sukker | Salt og peber |
Pynt:
2 pt dild | Grøn creme |
Bland græsk youghurt med basilikum. Tilsæt alle de øvrige ting og smag til. Anret rucola på tallerken eller fad. Fordel æblerne ovenpå, dernæst æg, hasselnødder, grøn creme og til sidst hellefisk. Pynt med dild. Resten af cremen serveres til, sammen med brød.