Røget hellefisk med æbler, æg, nødder og grøn creme

 

 

r+©get hellefisk.jpg-for-web-normal

 

6 æbler skåret i tern saften fra 1 citron 200 g hasselnødder, ristede, groft hakkede
9 æg, kogt smilende (9 minutter) 2 bk rucola 18 skiver røget hellefisk

Grøn creme:

9 dl græsk youghurt 3 bt basilikum, finthakket 3 fed presset hvidløg
Saften fra 3 citroner 3 spsk Dijonsennep 6 spsk olivenolie
3 tsk sukker Salt og peber

Pynt:

2 pt dild Grøn creme            

Bland græsk youghurt med basilikum. Tilsæt alle de øvrige ting og smag til. Anret rucola på tallerken eller fad. Fordel æblerne ovenpå, dernæst æg, hasselnødder, grøn creme og til sidst hellefisk. Pynt med dild. Resten af cremen serveres til, sammen med brød.

image_pdfimage_print