Røget hellefisk med hot æggesalat og oliven

1 side røget hellefisk 9 hårdkogte æg
300 g rygeost u/kommen 0,2 liter mælk
6 tsk dijonnaise 1 pt. purløg
16 fed syltede hvidløg ½ rød chili
3 forårsløg 250 g sorte oliven u/sten
Salt og peber blandet salat til pynt

Roeget hellefisk fri

Fisken fordeles på tallerkener. Rygeost, mælk, dijonnaise, hakket purløg og knuste syltede hvidløg røres sammen  og smages til med salt og peber. Blandingen fordeles på hellefisken.

Æggene skæres hver i fire stykker på langs og stables op på æggesalaten. 

Der pyntes med salat, og de sorte oliven lægges ved.

Fintsnittet chili og forårsløg drysses over, og der serveres straks.

Kan også pyntes med friterede rodfrugter.

02 09 2016

image_pdfimage_print