Røget laksesalat i sprøde ostekurve

Laksesalat:

1000 g røget laks 3 løg
3 bundter purløg 3 pk. flødeost
Salt og peber Hjertesalat
1250 g revet mozzarella ost  

Mozzarella osten drysses på en slip let pande, eller bagepapir på bageplade, så det har størrelse som en kagetallerken, men med huller imellem, så det får en grov struktur. Smelt derefter osten til den er gylden, og placer straks osten over et omvendt vandglas, og lad den køle af, så har man den flotteste ostekurv.

Hak røget laks, løg og purløg fint. Gem lidt af laksen og og purløg til pynt. Bland det sammen med flødeosten og smag til med salt og peber. Stil det på køl til det skal bruges.

Anretning

Hak salaten fint. Fordel hjertesalaten og den røgede laksesalat i ostekurvene, og pynt til sidst med laks og purløg.

 

 

image_pdfimage_print