Blomkålssuppe med bacon, croutoner og persille
4 blomkål | 9 skrællede kartofler |
18 dl grøntsagsbouillon | 18 spsk reven mozzarellaost |
18 spsk maizenamel | salt og peber |
3 pak bacon i tern | 18 skiver toastbrød |
frisk persille | 9 dl mælk |
Kog blomkål og kartofler skåret i mindre stykke i grøntsagsbouillonen. Tilsæt mozzarella, maizena og mælk. Lad suppen koge videre i ca. 3 minutter. Smag til med salt og friskværnet peber, og tag suppen af varmen. Rist baconen på en pande. Tag baconen af panden og læg den til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Skær toastbrødet i mindre firkanter og rist dem på panden i lidt olie. Kom suppen i en blender, blend og hæld suppen tilbage i gryden. Varm suppen godt igennem. Servèr suppen pyntet med bacon og frisk persille. Servèr brødcroutoner til.