Rejer i rød karry

Rejer i r+©d karry.jpg-for-web-normal

1 kg rejer 3 spsk rød karrypasta
1200 ml kokosmælk 3 bt forårsløg
 Fiskesauce  3 dl hakket dild
 750 g champignon  1 – 3 lime

Rens og skær forårsløg og champignons. Sauter dem i en gryde og tilsæt karrypastaen. Tilsæt kokos og kog godt igennem. Smag til med limesaft, fiskesauce og salt. Varm rejerne i suppen og tilsæt hakket dild inden servering-

Rucolabrød:

700 g hvedemel 300 g durumhvede
180 g hakket rucola 50 g gær
8 dl lunkent vand 2 tsk salt

Opløs gær i vandet og ælt de øvrige ingredienser i. Lad dejen hæve og form brødet (evt. kuvertboller). Lad brødet hæve igen og bag ved 180 grader.

image_pdfimage_print