Sneglesuppe med hvidløgscreme
72 kogte snegle | 1,5 l hønsefond |
3 dl hvidvin | 18 fed hvidløg |
1,5 liter fløde | saft af 3 citroner |
150 g smør | salt og peber |
Kog suppe, vin og hvidløg ind til det halve. Tilsæt fløden og kog til den er cremet. Montér med smør og smag til med salt, peber og citron. Blend suppen.
18 skiver toast | 6 fed hvidløg |
12 skiver røget skinke | smør til stegning |
2 pt. persille | 2 pt. purløg |
Skær brødet i tern og rist det i smør på en pande, til ternene er sprøde. Hak hvidløg og kom det på panden. Tag croutonerne af panden, og lun skinken herpå. Hak krydderurterne. Lun sneglene i suppen eller lagen. Anret suppen i portionsskåle med snegle og drys med croutons, krydderurter og skinke.