Blomkålssuppe med bacon, croutoner og persille

4 blomkål 9 skrællede kartofler
18 dl grøntsagsbouillon 18 spsk reven mozzarellaost
18 spsk maizenamel salt og peber
3 pak bacon i tern 18 skiver toastbrød
frisk persille 9 dl mælk


B1-1328459800

 

Kog blomkål og kartofler skåret i mindre stykke i grøntsagsbouillonen. Tilsæt mozzarella, maizena og mælk. Lad suppen koge videre i ca. 3 minutter. Smag til med salt og friskværnet peber, og tag suppen af varmen. Rist baconen på en pande. Tag baconen af panden og læg den til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Skær toastbrødet i mindre firkanter og rist dem på panden i lidt olie. Kom suppen i en blender, blend og hæld suppen tilbage i gryden. Varm suppen godt igennem. Servèr suppen pyntet med bacon og frisk persille. Servèr brødcroutoner til.

image_pdfimage_print