Cremet pebersuppe med sprød persille og bacon

Cremet pebersuppe fri

6 peberfrugter, røde og gule 3 skalotteløg
3 fed hvidløg olivenolie
3 bagekartofler 1½ dåse hakkede tomater
2,25 liter grøntsagsbouillon eller hønsebouillon 300 g flødeost
16 skiver bacon salt og peber
Bredbladet persille

Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i tern. Hak løgene. Svits peberfrugt, løg og hakket hvidløg i olivenolie ved middel varme til løgene er klare. Tilsæt kartoflerne skåret i små tern, tomat og bouillon, og lad suppen koge i 20 minutter. Blend suppen med flødeost og smag til med salt og peber. Steg baconskiverne sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle. Varm evt. suppen op igen og server den med evt. rosmarinbrød og smuldret bacon samt persille på toppen.

02 09 2016

image_pdfimage_print