Sneglesuppe med hvidløgscreme

 

Billede1.jpg-for-web-small

 

72 kogte snegle 1,5 l  hønsefond
3  dl  hvidvin 18 fed hvidløg
1,5 liter fløde saft af 3 citroner
150 g  smør salt og peber

Kog suppe, vin og hvidløg ind til det halve. Tilsæt fløden og kog til den er  cremet. Montér med smør og smag til med salt, peber og citron. Blend suppen.

18 skiver  toast 6 fed hvidløg
12 skiver røget skinke smør til stegning
2 pt. persille  2 pt.  purløg                                               

Skær brødet i tern og rist det i smør på en pande, til ternene er sprøde. Hak hvidløg og kom det på panden. Tag croutonerne af panden, og lun  skinken herpå. Hak krydderurterne. Lun sneglene i suppen eller lagen. Anret suppen i  portionsskåle med snegle og drys med croutons, krydderurter og skinke. 

image_pdfimage_print