Svampesuppe med estragon, bacon og jalapeno-majsbrød

 

B14.jpg-for-web-small

8 skiver bacon 50 g smør 1 kg svampe
2 liter fond 40 g smør blandet med 4 spsk mel 5 dl creme fraiche 38%
4 spsk  frisk estragon salt og peber

Skær bacon i tynde tern og rist dem sprøde og brune. Læg dem på fedtsugende papir. Sauter svampene i fedt og smør og tilsæt fonden. Kog suppen igennem og jævn den. Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber.

Jalapeno majsbrød:

4 spsk finthakket jalapeno 500 g majsmel 500 g mel
4 tsk sukker 2 tsk bagepulver 2 tsk natron
2 tsk salt 7 dl kærnemælk 4 æg
200 g revet cheddar 6 spsk olie

Rør dejen sammen og kom den i to smurte runde forme. Bag ved 220 grader i 25 – 35 minutter

image_pdfimage_print