Søg i alle opskrifter
Alle opskrifter er til 16 personer - med mindre andet er angivet.
- “Brændende kærlighed” som æbleskiver (T)
- Avocado panna cotta med rejer og ristet rugbrød
- Bagte portobellosvampe med gedeost
- Ceviche T
- Dadler svøbt i bacon
- Fasanbryst med svampe, glace og sprødt drys
- Fetacreme med bagte tomater og ristet rugbrød
- Græskarrisotto
- Gulerodsrisotto med parmesan og timian
- Lille filokurv med capresesalat
- Reje-melonsalat
- Rejecocktail (15 pers.) (F)
- Rejer med æblecreme og peberrod
- Ristet gedeost (M)
- Roastbeef “Vitello Tonnato”(M)
- Røget fasanbryst med efterårssalat
- Spinatæggewrap med laks
- Sprød ostekurv med avocadocreme og rejer
- Sprødt rugbrød med cremet ærtepurè og rejer
- Stegte jomfruhummer m/ persillesmør, oliven og brødcroutoner (T)
- Tomat-peberfrugtsuppe med kammuslinger
- Torskekæber med sprød Seranoskinke på jordskokkecreme
- Vietnamesiske forårsruller med stegte rejer og dip
- Vintersuppe med bønner, ostebrød og peberfrugt pesto