Rejecocktail (15 pers.) (F)
200 g pillede rejer | 8 avocadoer |
2 agurker | 200 g grøn salat efter smag |
3 citroner | 15 minitomater |
4 glas grønne asparges |
Skyld salaten grundigt og skær den i smalle strimler eller stykker, og arranger en bund på en tallerken, Skær agurken i tynde strimler og drys den over salaten.
Halver avokadoerne og tag stenene ud. Tag avokadokødet ud med en ske og skær det i skiver. Anret skiverne ovenpå salat og agurk.
Pres citronsaft over avokadoerne, så de ikke bliver brune.
Pres rejerne fri for væde, og læg ca. 75 g midt på hver tallerken. Læg 4 – 5 grønne asparges på som pynt. Del de små tomater og læg dem på tallerkenerne for at give retten mere farve.
Dressing:
1 liter creme fraiche | 4 spsk akaciehonning |
4 spsk paprika | Salt og peber |
Rør creme fraiche, honning og paprika sammen og smag til med salt og peber. Kom en klat dressing over rejerne, og retten er klar til servering.
05092017