Rejecocktail (15 pers.) (F)

200 g pillede rejer 8 avocadoer
2 agurker 200 g grøn salat efter smag
3 citroner 15 minitomater
4 glas grønne asparges

Skyld salaten grundigt og skær den i smalle strimler eller stykker, og arranger en bund på en tallerken, Skær agurken i tynde strimler og drys den over salaten.

Halver avokadoerne og tag stenene ud. Tag avokadokødet ud med en ske og skær det i skiver. Anret skiverne ovenpå salat og agurk.

Pres citronsaft over avokadoerne, så de ikke bliver brune.

Pres rejerne fri for væde, og læg ca. 75 g midt på hver tallerken. Læg 4 – 5 grønne asparges på som pynt. Del de små tomater og læg dem på tallerkenerne for at give retten mere farve.

Dressing:

1 liter creme fraiche 4 spsk akaciehonning
4 spsk paprika Salt og peber

Rør creme fraiche, honning og paprika sammen og smag til med salt og peber. Kom en klat dressing over rejerne, og retten er klar til servering.

image_pdfimage_print