Røget fasanbryst med efterårssalat

 

4 stk røgede fasanbryster (skæres i tynde skiver) 2 Hokkaido græskar (ca. 2 kg)
50 g smør 2 spsk ahornsirup
2 tsk groft salt 4 store røde æbler (ca. 1000 g)
4 spsk friskpresset citronsaft 400 g grønkålsblade i tynde strimler
400 g skyllede brombær 100 g ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
200 g feta 100 g tørrede tranebær
   

Skyl og halver græskarrene. Fjern kernerne og skær græskarrene i mundrette stykker – lad skallen blive på.

Lad smørret blive gyldent på en sauterpande. Steg græskar stykkerne ved kraftig varme i ca. 8 minutter – til de er møre, vend af og til. Dryp med sirup og drys med salt. Fjern panden fra varmen. Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Vend dem sammen med citronsaft. Læg grønkål og græskar på tallerkener og fordel æbler, brombær, hasselnødder, salatost og tranebær herpå. Anret tynde skiver af fasanbryst oven på.

 

 

image_pdfimage_print