Sprød ostekurv med avocadocreme og rejer
1000 g revet mozzarella | 8 store modne avocado |
12 hårdkogte æg | 4 citroner |
salt og peber |
Pynt:
2 bk babysalat | 500 g rejer |
dild |
Mozzarella osten drysses på en slipletpande, så det har en størrelse med en kagetallerken, men med huller imellem, så det får en grov struktur. Det smeltes, så osten er gylden. Kom straks osten over et omvendt vandglas, og lad det køle af. Herved får man en flot ostekurv. De kan også laves i ovnen på bagepapir. Del avocadoerne og fjern stenene ud. Tag kødet ud med en ske. De hårdkogte æg deles og det hele kommes i en blender sammen med saften af 1/2 citron. Det smages til med salt og peber. Kom lidt salatblade og avocadomoussen i ostekurven. Pynt med rejer, kammuslinger, hummer-haler eller anden skaldyr. Pynt også med dild og en skive citron.