Russian Roast (Eigil)

300 g svinemørbrad 250 g kartofler
100 g champignon 50 g citronmaynnaise
20 g dijonsennep 60 g tyttebærsyltetøj
Vineddike, sort peber og muskat Paprika, hvidløg og olie
Drueagurker tomater
sorte oliven

Skær kødet ud i bøffer og læg dem i en skål. Brus dem over med en blanding af vineddike, olie, peber,hvidløg, muskat og paprika, og lad dem stå i mindst 2 timer. Vend dem rundt et par gange undervejs.

Kog kartoflerne. Afkøl dem og skær dem i store mundbidder. Spray med olie, salt og peber og brun dem let i ovnen.

Champignons kvarteres og steges meget i olie, med peber og salt.

Rør mayo/sennepdressingen.

Bøfferne steges og smøres med mayo/sennepdressingen og dekoreres med en klat tyttebær. Lægges derefter på tallerken med kartofler, champignons, hele drueagurker, tomater og sorte oliven.

image_pdfimage_print