Søg i alle opskrifter
Alle opskrifter er til 16 personer - med mindre andet er angivet.
- Blinis med rødløg og laks ca. 8 stk
- Borsjt (Eigil) 4 personer
- Bruchetta (M)
- Dijonmayo (M)
- Dressing til 1½ kg kartofler
- EAU DE VIE
- Fiskefilet med remoulade
- Franske sennepssild
- Grethes ret 4 – 6 personer
- Guacamole med sprøde sesamchips
- Gulerødder i appelsinsky
- Hollandaisesauce
- Inger-Maries saltimbocca med kylling
- Johns Leverpostej
- Johns rugbrød
- Julebryg – sild
- Julemad
- Julesild
- Kaffe med varme krydderier
- Karrysalat
- Karrysalat (M)
- Karrysild
- Kartoffelpuder
- Kirstens Peberrodssild
- Koral tuille
- Krydret blommekompot
- Kyllingesuppe à la Dorthe 4 pers.
- Marinerede sild i cremet dressing
- Ørred-rillette
- Puttes leverpostej
- Quesadilla og pico de gallo
- Rikkes opskrift på æbleskiver
- Rosmarin – og hvidløgskylling med hvidvin
- Russian Roast (Eigil)
- Sennepssild
- Spegeskinke med rygeost og ristet rugbrød
- Sukkerbrunede kartofler