Russian Roast (Eigil)
300 g svinemørbrad | 250 g kartofler |
100 g champignon | 50 g citronmaynnaise |
20 g dijonsennep | 60 g tyttebærsyltetøj |
Vineddike, sort peber og muskat | Paprika, hvidløg og olie |
Drueagurker | tomater |
sorte oliven |
Skær kødet ud i bøffer og læg dem i en skål. Brus dem over med en blanding af vineddike, olie, peber,hvidløg, muskat og paprika, og lad dem stå i mindst 2 timer. Vend dem rundt et par gange undervejs.
Kog kartoflerne. Afkøl dem og skær dem i store mundbidder. Spray med olie, salt og peber og brun dem let i ovnen.
Champignons kvarteres og steges meget i olie, med peber og salt.
Rør mayo/sennepdressingen.
Bøfferne steges og smøres med mayo/sennepdressingen og dekoreres med en klat tyttebær. Lægges derefter på tallerken med kartofler, champignons, hele drueagurker, tomater og sorte oliven.