Pistaciakage med citrussalat
2 poser Odense dessertmasse med pistaciesmag | 300 g Odense bagemarcipan |
6 æg | 2 tsk vanillesukker |
4 spsk sukker | 1½ dl hvedemel |
2 tsk bagepulver | Revet skal af 2 øko citroner |
4 appelsiner | 1 pomelo |
4 blodgrape | 4 lime |
4 dl græsk youghurt | 1 dl ahornsirup |
Frisk figen til pynt |
Pistaciebund:
Pisk dessertmassen, revet bagemarcipan, æg , vanillesukke, sukker og den revne citronskal sammen til en luftig masse. Melet og bagepulveret vendes i, og pistaciekagen bages ved 190 grader i ca. 20 minutter i en tærteform.
Citrussalat:
Youghurt røres sammen med ahornsirup. Skrællen skæres af citrusfrugterne, kødet skæres i fileter og vendes i den rørte youghurt. Pistaciebunden udskæres i portionsstykker og anrettes med citronsalat.
Tips:
Alle slags citrusfrugter kan anvendes i citrussalaten.