Søg i alle opskrifter
Alle opskrifter er til 16 personer - med mindre andet er angivet.
- Albondigas
- And med portvin og Pastinak
- Andesylte
- Asparges med grape og kørvel
- Asparges pannacotta med stenbiderrogn
- Aspargessalat med stenbiderrogn og røget laks
- Æblesalat med jomfruhummerhaler
- Baba Ganoush (Aubergine-dip)
- Bagt fisk med hvidvinssauce og grønt
- Bagt hellefisk med fennikelsalat
- Bagt laks
- Bagt laks med skorzonerrødder/hvide asparges osv.
- Båndpasta med græskar, chorizio og parmasan
- Basilikummousse med ristet parmaskinke og kartoffelrøsti
- Brandade M
- Bruscetta med marinerede rejer
- Bruschetta med artiskokker og rejer
- Calamares rebozados
- Ceviche med kuller (T)
- Champignon med hvidløg
- Chilirejer på tangsalat
- Citronmarineret hellefisk/laks med agurkradissefløde
- Duebryst serveret på skovpurè
- Farseret perlehøne med druesauce og nødder
- Fetacreme med grillet peberfrugt
- Filorulle med champignon (15 personer) (F)
- Filorulle med varmtrøget laks, feta og soltørrede tomater
- Filoruller med parmaskinke og grønne asparges
- Fisketatar med citronmayonnaise
- Frisk pasta med safransauce og tigerrejer
- Gratinerede blåmuslinger
- Grillede figner med ost og seranoskinke
- Grillede fladbrød med mascarpone og laks
- Grillede ostebrød
- Hjemmelavet frisk ost
- Indbagte grøntsager med karsecreme
- Jordskokke panna cotta med stenbiderogn
- Kammusling a la nage (T)
- Kammusling m/ blomkåls couscous og purè (T)
- Karrybagte tigerrejer med tangliatelle og basilikumskum
- Kartoffelblinis med røget laksemousse
- Kæmpe reje med ærtepurè og chorizo-crumble
- Krydrede grøntsagspakker med hvidløgsyoughurt
- Kylling med chilimarineret æble
- Kyllingeterrine med balsamico sirup
- Laks bagt i sprød skorpe med beurre blanc
- Laks med mild pebersauce
- Laks med sesamlåg
- Laks med sprød polenta
- Lakserilette på avocadobund
- Lynstegt tun på rugbrøds chips med wasabi-mayo
- Mini indbagt kylling
- Onion Bahji (M)
- Pandekage med rygeost og røget laks
- Pandekager med krebsehaler
- Parmesanpaneret kylling
- Røget hellefisk a la carpacio med sprød parmesan
- Røget hellefisk med æbler, æg, nødder og grøn creme
- Røget hellefisk med hot æggesalat og oliven
- Røget laks i pandekageroulade med rygeost og ørredrogn
- Røget laks med citroncreme og hvidløgsbrød
- Røget laks med creme af rygeost
- Røget laks med fennikel
- Røget laks med indre af rejer i urtecreme
- Røget lakseroulade
- Røget laksesalat i sprøde ostekurve
- Røget mørbrad med salat af mango og vilde ris
- Røget okseinderlår på salat med stegt feta og myntecreme
- Røget tun med blomme vinagret
- Små forårsruller med sød chilisauce
- Spinatrulle på ruccola med tomatpesto
- Sprød butterdej med dildcreme og rejer
- Squash blinis med ricotta og parmaskinke
- Stegte jomfruhummer m/persillesmør, oliven og brødcroutoner (T)
- Stenbiderrogn med rygeostmayonnaise og sprød rugbrød
- Svampe Risotto (M)
- Svamperisotto med kantareller
- Tårn af hellefisk med friterede risnudler og sennepscreme
- Tigerrejer i karry og kokos
- Tigerrejer i kokos og rød karry
- Tortilla – “Spansk omelet”
- Urtebagt ricotta med varmrøget laks og ristede asparges
- Varm svampesalt med stegt polenta
- Vitello tonnato