Små forårsruller med sød chilisauce
Fyld:
600 g hakket oksekød | 4 spsk olie |
400 g bønnespirer | 9 fintsnittede forårsløg |
4 gulerødder i tynde skiver | 0,7 dl soja |
0,7 dl sød chilisauce |
Opvarm olien på en pande og svits kødet heri, til det smuldrer. Tilsæt grøntsagerne og svits det hele sammen et øjeblik. Tilsæt derpå soja og chilisauce og vend det sammen.
Lad fyldet køle af.
Dej:
600 g mel | 3 æg |
0,7 dl vand | 3 spsk olie |
salt | 1 liter olie til stegning |
Bland alle ingredienserne i en skål og ælt dem godt sammen. Lad dejen hvile en time i køleskabet. Rul den derpå ud på et bord og skær de n i kvadrater på 10 x 10 cm. Fordel fyldet på dejpladerne og pak rullerne sammen. Lim dem sammen ved at pensle med lidt vand, og steg dem i 180 grader varm olie, til de er gyldne (ca. 5 minutter).
Tilbehør:
Ekstra chilisauce og ruccolasalat