Parmesanpaneret kylling

5 kyllingefileter

Til panering:

3 æg 15 spsk revet parmesanost
hvedemel mælk
8 spsk citronsaft panko eller rasp
salt peber

Start med at skære dine kyllingefileter på langs, så de max. er 1 cm tykke/høje.

Stil mælk (blandet med citronsaft), mel, rasp/panko (blandet med parmesan, salt og peber) og pisket æg i hver deres skåle.

Dyp kyllingestykkerne i flg. rækkefølge: Mælk, mel, æg og rasp.

Varm en pande med olie, og steg kyllingestykkerne et par minutter på hver side. Skær evt. en over, hvis du er i tvivl om kyllingestykket er færdigt. (Jeg gav mine stykker 2 – 3 minutter på hver side, til paneringen var gylden).

Server med salat (Palmekål med bagt pære og rødløg).

 

image_pdfimage_print