Parmesanpaneret kylling
5 kyllingefileter
Til panering:
3 æg | 15 spsk revet parmesanost |
hvedemel | mælk |
8 spsk citronsaft | panko eller rasp |
salt | peber |
Start med at skære dine kyllingefileter på langs, så de max. er 1 cm tykke/høje.
Stil mælk (blandet med citronsaft), mel, rasp/panko (blandet med parmesan, salt og peber) og pisket æg i hver deres skåle.
Dyp kyllingestykkerne i flg. rækkefølge: Mælk, mel, æg og rasp.
Varm en pande med olie, og steg kyllingestykkerne et par minutter på hver side. Skær evt. en over, hvis du er i tvivl om kyllingestykket er færdigt. (Jeg gav mine stykker 2 – 3 minutter på hver side, til paneringen var gylden).
Server med salat (Palmekål med bagt pære og rødløg).
07022023