Røget hellefisk a la carpacio med sprød parmesan
900 g røget hellefisk
300 g rucolasalat
240 g sorte oliven 120 g kapers
3 spsk olivenolie
6 spsk citronsaft
300 g parmesan
Fisken lægges pænt på flade tallerkener. Rucola, oliven og kapers lægges på. Olie og citronsaft røres sammen og høldes over fisken. Parmesanosten rives fint i et tyndt lag på bagepapir og bages sprødt i ovnen 6 minutter ved 180 grader. Hold øje med at osten ikke tager farve, da den så bliver bitter. Når osten er afkølet, kan den tages af bagepapiret og brækkes i store flager. Læg de sprøde parmesanflager på retten, og server straks med lunt brød. For den øvede er det ret dekorativt at formgive osten, når den rives. Cirkler, halvmåner, bånd etc. Skær en ønsket form ud i papir, drys osten over og fjern forsigtigt papiret. Bages derefter som beskrevet.