Tårn af hellefisk med friterede risnudler og sennepscreme

 


c7.jpg-for-web-small

 

2 kg hellefisk 8 tomater
3 porrer 6 spsk smør
450 g  risnudler Salt og peber
6 dl  hvidvin 3 spsk  Dijon
3 spsk  sennepsfrø 6 dl fløde
6 spsk  dild 6 spsk   persille
olie

Tomaterne befries for skind og kerner og skæres så i strimler. Porrerne renses, snittes og sauteres i smør, og tomaterne tilsættes. Fiskene deles i lige store stykker  – 2 pr. person og steges på en pande. Panden koges af med hvidvin og der monteres med fløde. Smag til med sennep og sennepsfrø. Risnudlerne friteres sprøde i olie. Anret 2 stykker fisk med saucen imellem. Drys med krydderurter, pynt med nudler og hæld lidt sauce omkring.

image_pdfimage_print