Bruschetta med artiskokker og rejer


18 små skiver groft ciabattaflutes

3 fed hvidløg

olivenolie

Topping:

2 glas artiskokker i olieBruscetta

2 bdt. hakket dild

Fintrevet skal af 1 lille økocitron

Salt og kværnet peber

lidt olivenolie

18 store rejer uden skal

Lav TOPPINGEN først:

Skær artiskokkerne i meget tynde skiver. Vend dem med hakket dild, lidt citronskal, krydderier og olie (gem lidt dild til drys). Vend også rejerne i olie, krydderurter og citronskal. Skær brødet i skiver og dryp dem med lidt olie. Sæt dem under grillen i ovnen, til de er gyldne. Tag dem ud og gnid med hvidløg. Rist hurtigt rejerne på en meget varm pande, til de er røde. Top artiskokkerne op på brødene, og læg en reje øverst. Drys med peber og ekstra dild.

image_pdfimage_print