Filoruller med parmaskinke og grønne asparges

Filoruller frigjort

40 grønne asparges 18 plader optøet, frossen filodej
80 g smeltet smør 20 skiver parmaskinke
200 g pinjekerner 400 g ost
2 tsk groft salt Rucolasalat
Mørk balsamicoeddike

Rens aspargesene og knæk enderne af. Del hver filodejs-plade i 2 firkanter (ca. 23 x 30 cm). Læg et fugtigt klæde over.

Tag èt stykke filodej frem af gangen. Pensl med smør og fold det en gang (ca. 12 x 30 cm). 

Læg parmaskinke, pinjekerner, ost og asparges på dejen i den ene ende – det gør ikke noget, at skinke og asparges stikker

uden for dejen. Drys med salt og rul dejen sammen til ruller. Læg dem på sammenføjningen på en plade med bagepapir.

Bag filo-rullerne midt i ovnen til de er gyldne.

image_pdfimage_print