Filoruller med parmaskinke og grønne asparges
40 grønne asparges | 18 plader optøet, frossen filodej |
80 g smeltet smør | 20 skiver parmaskinke |
200 g pinjekerner | 400 g ost |
2 tsk groft salt | Rucolasalat |
Mørk balsamicoeddike |
Rens aspargesene og knæk enderne af. Del hver filodejs-plade i 2 firkanter (ca. 23 x 30 cm). Læg et fugtigt klæde over.
Tag èt stykke filodej frem af gangen. Pensl med smør og fold det en gang (ca. 12 x 30 cm).
Læg parmaskinke, pinjekerner, ost og asparges på dejen i den ene ende – det gør ikke noget, at skinke og asparges stikker
uden for dejen. Drys med salt og rul dejen sammen til ruller. Læg dem på sammenføjningen på en plade med bagepapir.
Bag filo-rullerne midt i ovnen til de er gyldne.